Pagini

miercuri, 15 august 2012

America ne iubeste

Am citit de curand un articol scris de ziarista Alina Matis pe ziarul Gandul intitulat: America s-a săturat de cartoforii de la Bucureşti, un articol extrem de prost din categoria Basescu este etern iar America este semenul plin de proteine democratice pe care populatia Romaniei trebuie sa-l linga cu patos nu cumva sa se raceasca...

America ne vrea binele, America vine sa se asigure ca democratia este respectata in Romania, iar daca nu este respectata va veni si o va impune in forta, dupa care va ajuta la reinstaurarea democratiei construind fabrici si uzine, poate ne vor ajuta sa extragem si aurul. Iar noi vom sta cu limba intinsa si vom astepta ca America sa ejaculeze cat mai mult semen democratic asupra noastra, pentru ca, nu-i asa?, America ne iubeste, si noi o iubim pe ea. Consider ca ziarista Alina Matis se afla intr-o grava eroare cand afirma ca "Pentru Gordon, situaţia era clară de când a decis, în mijlocul vizitei pe care o făcea împreună cu Hillary Clinton în Turcia, să vină în România. Gordon a ajuns la Bucureşti cu un singur scop, acela de a transmite un mesaj din partea Statelor Unite, un mesaj foarte clar". As dori sa stiu de unde a tras aceasta concluzie dementa? Tocmai ca Gordon nu stia nimic despre situatia din tara, cum bine s-a contrazis si dansa in aceeasi fraza. Gordon a venit sa PISE pe populatia Romaniei un text indiferent de situatia reala din tara. Eu refuz sa sanctific un american care tocmai a urinat verbal pe mine, dar se pare ca unora le place.
"Şi totuşi, de ce e îngrijorarea proclamată de americani mai mare decât îngrijorarea lui Barroso, şeful supra-Executivului căruia îi aparţinem? " Pentru ca America ne iubeste, evident, e singurul motiv la care ma pot gandi. Dintre toate popoarele lumii noi suntem poporul ales. Totusi ma aventurez sa exprim si o alta opinie, cred ca din cauza grandomaniei Americanilor si pentru ca e cool sa-ti exprimi parerea despre saracii rromi din Romania, sau mai nou despre democratia tarisoarei din lumea a III-a care nu este in stare sa-si rezolve problemele de una singura. Face parte din sindromul 'Iubiti si cainii vagabonzi' sau 'Salvati gainile maltratate in crescatorii'. Ca deh, toata lumea mananca gaini la MacDonald's dar alea din Romania mor mai nefericite.