Pagini

miercuri, 2 mai 2012

Cum sa te lasi de fumat?

Aveti probleme cu fumatul? Vreti sa va lasati? Atunci..., cititi neaparat randurile urmatoare...In opinia expertilor din Anglia, exista doua solutii antifumat ce functioneaza pe termen scurt, dupa cum urmeaza:
  • Nu lucrati ca bugetar in sistemul de sanatate sau invatamant. Daca nu lucrati in aparatul bugetar romanesc, propun ca solutie antifumat, demisia de la serviciul actual si aplicarea pentru un post bugetar... Salariul va fi asa mic ca sigur veti avea un soc, iar obisnuit fiind cu banii sigur veti ramane fara bani pentru tigari.
  • Lucrati in sistemul de sanatate sau invatamant. Sunteti obisnuit cu banii putini, si ati invatat sa-i gestionati in asa fel incat sa va ramana si pentru tigari. Ce sa mai vorbim ca guvernul intentioneaza sa va majoreze salariile cu 15% (revenirea la salariile inainte de criza cica). Va sfatuiesc sa luati un credit bancar.. Stiu, aparent, veti avea mai multi bani... dar NU... NU E ASA. Dupa primele 3-4 rate si dobanda ve-ti ramane garantat fara nimic... Sigur nu ve-ti mai avea bani nici de tigari... Recomand calduros orice credit bancar avantajos, cu cat mai multa publicitate i se face, cu atat mai multi bani (De tigari) ve-ti pierde..
Ca si solutie pe termen lung propun sa votati din nou PDL, ei se vor asigura ca nu veti avea bani de tigari, vor introduce taxa pe vicii, si vor sista importul de tigari timbrate (cele netimbrate vor fi importate in continuare) si medicamente. Mult success.